O tvrtki


Plan-net solar d.o.o. je vodeća tvrtka u Sloveniji za izgradnju vrhunskih solarnih elektrana. Suradnja s inovativnim i pouzdanim partnerima omogućuje kontinuiran rast razvoja i poslovne odličnosti. Solarne elektrane Plan-net solar koriste visokokvalitetne module Upsolar, najsuvremenije konstrukcije Schletter i Mecosun te vodeće izmjenjivače SMA i Aros.

Visoku kvalitetu jamčimo standardima ISO 9001:2008, članstvom u PV Cycle – kao jedini u Sloveniji, članstvom u Udruženju slovenske fotovoltaične industrije (ZSFI), vlastitom teškom mehanizacijom i iskustvom.

Vrhunski sastavni dijelovi solarnih elektrana te odgovoran i visoko osposobljen stručni kadar rezultiraju u solarnim elektranama s najvišim prinosom. Između ostalih, povjerenje su nam ukazale tvrtke Omahen Transport, Krka, Loterija Slovenije, Sintal, BTC, Mercator. Više o tome možete pogledati na našoj internet stranici u Referencama. Tvrtka Plan-net u sklopu svoje djelatnosti Električna vozila nudi prodaju električnih skutera i automobila, a u sklopu djelatnosti Plan-net Postaje za punjenje nudi prodaju postaja za punjenje. Grupu Plan-net odlikuju cjelovito, visokokvalitetno i brzo obavljene usluge te predanost ostvarivanju globalne promjene poštivanja prirode.

Pored izgradnje solarnih elektrana nudimo vam i:
  • Projektiranje i izvedbu elektroinstalacija - PLAN-NET   
  • UPS naprave - PLAN-NET
  • Električna vozila - PLAN-NETEV
  • Postaje za punjenje - PLAN-NETPP
  • Klimatizaciju - PLAN-NET

Naše prednosti su dugogodišnje iskustvo na području izgradnje solarnih elektrana, elektroinstalacija, UPS naprava i električnih vozila. Nudimo vam cjelovito rješenje - od idejnih izračuna, preko projektiranja i financiranja, do konačne izvedbe i kasnijeg održavanja. Zajedno s pouzdanim dobavljačima pružamo vam vrhunska tehnološka rješenja, koja zadovoljavaju svaku želju i ideju. Sklapanje dugoročnih partnerstava s dobavljačima omogućio nam je da podignemo kvalitetu na najvišu razinu. Naše solarne elektrane jamče najvišu iskoristivost, najviše prinose i posljedično zadovoljne investitore. Vjerujemo da zajedno možemo poboljšati svijet, zato smo na krovove naše zgrade postavili dvije solarne elektrane, a trenutno gradimo i treću elektranu, koja će smanjiti godišnje ispuste CO2 za čak 170 tona.

U budućnosti želimo ostati vodeća tvrtka za postavljanje i održavanje solarnih elektrana i širiti se na inozemna tržišta. Tu viziju ćemo ostvariti uz pomoć odlične ekipe uposlenika i pouzdanih strateških partnera.

Plan-net solar d.o.o.

HRVATSKA
+386 1 363 31 31
info@plan-net-solar.hr
   
SLOVENIJA
  Kamnik pod Krimom 8B
  1352 Preserje
+386 1 363 31 31
info@plan-net.si
 
 
 

9.2.2016
Besplatno vam izradimo elektro projekat za solarno elektrano
 
 
Kada naručujete solarnu elektranu ključ u ruke besplatno vam izradimo elektro p ...
više...
 
 

22.5.2014
Povećajte prihod u svom trgovačkom centru kako bi privukli korisnike električnih vozila
STANICE ZA PUNJENJE električnih vozila

Novi val električnih vozila je stvorio obilje vozača EV koj ... više...

Prijava na Plan-net solar e-novosti

Dozvoljavam da mi tvrtka Plan-net solar šalje e-mail poruke i obrađuje moje podatke u skladu s Pravnim obavještenjima.
Sva prava pridržana. © 2012 Plan-net Solar d.o.o.
sončna elektrarna  
fotovoltaika
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja lažje uporabe spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Zavračam