Zaštita osobnih podataka


Tvrtka Plan-Net d.o.o. obvezuje se da podatke koje ćete poslati preko internet stranice hr.plan-net-solar.v-izdelavi.si, ili na bilo koji drugi način, neće prodavati, posuđivati ili na drugi način posredovati trećim osobama.


Svi podaci bit će tretirani kao povjerljivi i bit će upotrijebljeni samo za internu evidenciju i za namjenu zbog koje su bili poslani. Vaši podaci bit će pažljivo zaštićeni od gubitka, zlouporabe, neovlaštenog pristupa, otkrivanja, mijenjanja ili uništenja.


Prilikom posjete stranici neki podaci (IP adresa, datum, vrijeme, adresa stranice s koje dolazite) se pohranjuju u poslužitelju. Ti podaci su anonimni i koriste se samo za statističke obrade.


Internet stranice koriste „kolačiće“ (eng. cookies). To su male datoteke koje se prilikom posjete stranici pohranjuju na vaš disk. Kolačići vam mogu olakšati buduće posjete stranici. S postavkama u vašem pregledniku možete se odlučiti želite li omogućiti ili onemogućiti kolačiće.


Ako onemogućite kolačiće, neke internet stranice možda neće biti prikazane pravilno ili vam neće bit omogućen pristup svim informacijama ili funkcionalnost internet stranica.

 

Isključenje odgovornosti


Internet stranica ____________postavljena je i održava se s najvećom mogućom mjerom pažnje. Usprkos tomu tvrtka Plan-Net d.o.o. ne može jamčiti za ažurnost, točnost ili pravilnost svih informacija na stranici. Sve informacije na internet stranici mogu se promijeniti bez prethodnog obavještenja.


Isto tako, tvrtka ne prihvaća odgovornost za bilo kakvu štetu koja bi mogla neposredno ili posredno nastati zbog uporabe, nepravilnog rada i/ili nedostupnosti internet stranice.


U slučaju pozivanja na ili povezivanja ove internet stranice s drugim stranicama koje su u vlasništvu ili upravljanju trećih lica, tvrtka Plan-Net d.o.o. ne preuzima odgovornost za sadržaj ili pravilnost rada ove internet stranice.

 

Autorska prava


© Copyright 2011 Plan-Net d.o.o.

 

Svi tekstovi, slike, grafike, animacije i drugi dokumenti koje sadrži internet stranica hr.plan-net-solar.v-izdelavi.si su u zakonski dozvoljenom okviru predmet autorske zaštite ili drugog oblika zaštite intelektualnog vlasništva.


Sadržaj internet stranice nije dozvoljeno kopirati, distribuirati, mijenjati ili reproducirati na bilo koji drugi način, osim u slučaju pismene suglasnosti tvrtke Plan-Net d.o.o., koja aktivno ostvaruje svoja prava na intelektualno vlasništvo u najvećoj mogućoj mjeri dozvoljenoj zakonom.

 

Plan-net solar d.o.o.

HRVATSKA
+386 1 363 31 31
info@plan-net-solar.hr
   
SLOVENIJA
  Kamnik pod Krimom 8B
  1352 Preserje
+386 1 363 31 31
info@plan-net.si
 
 
 

9.2.2016
Besplatno vam izradimo elektro projekat za solarno elektrano
 
 
Kada naručujete solarnu elektranu ključ u ruke besplatno vam izradimo elektro p ...
više...
 
 

22.5.2014
Povećajte prihod u svom trgovačkom centru kako bi privukli korisnike električnih vozila
STANICE ZA PUNJENJE električnih vozila

Novi val električnih vozila je stvorio obilje vozača EV koj ... više...

Prijava na Plan-net solar e-novosti

Dozvoljavam da mi tvrtka Plan-net solar šalje e-mail poruke i obrađuje moje podatke u skladu s Pravnim obavještenjima.
Sva prava pridržana. © 2012 Plan-net Solar d.o.o.
sončna elektrarna  
fotovoltaika
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja lažje uporabe spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Zavračam