TigoEnergy

Za potpun nadzor rada pojedinačne fotonaponske ploče sustav omogućuje i optimizaciju i monitoring fotonaponskih generatora, maksimizira emitiranu snagu pojedinačne fotonaponske ploče i omogućuje prikaz rada pojedinačne fotonaponske ploče u realnom vremenu na grafičkom sučelju te isključivanje s DC ožičenja na samim pločama. Uz pomoć optimizacije rada sustav može pridobiti do 20% na iskorištenosti na godišnjoj osnovi.

Pri nadzoru solarnih elektrana ovlašteni smo zastupnici za Sloveniju tvrtke Tigo Energy. Tigo Energy (sa sjedištem u Silicijskoj dolini – Kalifornija) sa svojim vrhunskim odjelom za istraživanja i razvoj tehnologija nudi potpuni nadzor nad solarnim elektranama s visokokvalitetnim sustavom za optimizaciju solarnih elektrana i požarnu zaštitu. Zadovoljstvo stranaka i uspješnost tvrtke Tigo Energy omogućuje širenje tvrtke s potpornim i prodajnim uredima u Njemačkoj, Francuskoj, Italiji, Izraelu, Koreji, SAD, Japanu i Kini. Više o tvrtki možete pročitati na poveznici Tigo Energy.

Na solarnu elektranu Plan-net II postavili smo sustav za optimizaciju solarne elektrane i požarnu zaštitu Tigo Energy. U gornjoj galeriji slika prikazani su optimizatori fotonaponskih ploča i primjer nadzornog sustava
Želite više informacija, ponudu ili besplatnu prezentaciju? 

Plan-net solar d.o.o.

HRVATSKA
+386 1 363 31 31
info@plan-net-solar.hr
   
SLOVENIJA
  Kamnik pod Krimom 8B
  1352 Preserje
+386 1 363 31 31
info@plan-net.si
 
 
 

9.2.2016
Besplatno vam izradimo elektro projekat za solarno elektrano
 
 
Kada naručujete solarnu elektranu ključ u ruke besplatno vam izradimo elektro p ...
više...
 
 

22.5.2014
Povećajte prihod u svom trgovačkom centru kako bi privukli korisnike električnih vozila
STANICE ZA PUNJENJE električnih vozila

Novi val električnih vozila je stvorio obilje vozača EV koj ... više...

Prijava na Plan-net solar e-novosti

Dozvoljavam da mi tvrtka Plan-net solar šalje e-mail poruke i obrađuje moje podatke u skladu s Pravnim obavještenjima.
Sva prava pridržana. © 2012 Plan-net Solar d.o.o.
sončna elektrarna  
fotovoltaika
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja lažje uporabe spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Zavrni piškotke.