Solarne elektrane

Sunce sije besplatno. Sa svojom energijom stvara ekosustave na Zemlji i omogućuje život milionima životinjskih vrsta. I ljudi su dio tog životnog ciklusa. Zbog naših potreba za energijom smo vlastiti planet skoro već izbacili iz ravnoteže. Ipak, uz pomoć tehnologije možemo zahvatiti sunčevu svjetlost i uporabiti je kao najčistiji izvor energije. Samo tako će se čovječanstvo dalje razvijati s nesmanjenom brzinom i istovremeno održavati krhku ravnotežu našeg planeta. Cijene solarnih modula su u zadnje vrijeme dosta pale, a njihova iskoristivost se je povećala. Država sa subvencijama i zakonskim uređenjem omogućuje višu profitabilnost investicija u vlastitu solarnu elektranu.

Investicija za život - investicija u život.
Životna dob solarne elektrane je najmanje trideset godina. Sama investicija se vrati nakon najviše deset godina i to uz redovni godišnji prinos od 8 do 12% osnovnog uloga. Utržak od prodaje električne energije između desete i tridesete godine rada elektrane pak predstavlja čistu dodatnu zaradu. Solarna elektrana može se izvesti kao krov, postaviti na krov ili u blizini objekta.

Solarna elektrana je jako pametna odluka, jer:

  • koristimo solarnu fotonaponsku energiju - obnovljiv izvor energije,
  • ne zagađujemo okoliš,
  • električnu energiju možemo prodati (premija),
  • sunčeva energija je neograničena.
Solarna elektrana ima tipičnu izlaznu snagu od 90% nazivne izlazne snage. Nakon deset godina rada iskorištenje solarne elektrane pada za 10%.
Prodajna cijena kilovat sata pridobivenog iz solarnih ćelija jednaka je godišnjoj premiji, plus tržišna cijena sa svakim proizvedenim kilovat satom električne energije.

Da li je solarna elektrana za vas? 


Iskoristite vašu krovnu površinu i zaradite! Postavljanje solarne elektrane predstavlja investiciju s niskim faktorom rizika i važi za jako predvidljivu te visoko profitabilnu investiciju.
Više >
 

Fotovoltaika - kako radi solarna elektrana

Solarne elektrane za svoj rad koriste sunčevu energiju, koja je osnovni pokretački izvor energije na Zemlji. Odlučite se za fotovoltaiku – najsuvremeniji izvor energije.  Više >
 

Izgradnja solarne elektrane 

Nudimo vam izgradnju solarne elektrane prema načelu „ključ u ruke“. Naša tvrtka zapošljava visoko osposobljen stručni kadar, koji vam pruža pomoć u reguliranju dokumentacije i vrhunsku izvedbu. 
Više >

4 vrste solarnih elektrana


Izaberite vrstu svoje solarne elektrane Plan-net solar s obzirom na vaš tip postojećeg ili budućeg krovnog pokrova odnosno status zemljišta.
Više >
 

Solarna elektrana na "ključ u ruke" ili najam krova

U neiskorištene krovne površine investirajte sami ili se s nama dogovorite za njihov najam. Solarna elektrana vam donosi profit od naknade za služnost.
Više >
 

10 najčešćih pitanja o solarnim elektranima

Sve što moram znati o solarnim elektranama.
Više >

Plan-net solar d.o.o.

HRVATSKA
+386 1 363 31 31
info@plan-net-solar.hr
   
SLOVENIJA
  Kamnik pod Krimom 8B
  1352 Preserje
+386 1 363 31 31
info@plan-net.si
 
 
 

9.2.2016
Besplatno vam izradimo elektro projekat za solarno elektrano
 
 
Kada naručujete solarnu elektranu ključ u ruke besplatno vam izradimo elektro p ...
više...
 
 

22.5.2014
Povećajte prihod u svom trgovačkom centru kako bi privukli korisnike električnih vozila
STANICE ZA PUNJENJE električnih vozila

Novi val električnih vozila je stvorio obilje vozača EV koj ... više...

Prijava na Plan-net solar e-novosti

Dozvoljavam da mi tvrtka Plan-net solar šalje e-mail poruke i obrađuje moje podatke u skladu s Pravnim obavještenjima.
Sva prava pridržana. © 2012 Plan-net Solar d.o.o.
sončna elektrarna  
fotovoltaika
Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja lažje uporabe spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Zavračam